Qui som

Qui som

Benvinguts a epubqüest.

Aquest és un blog personal. Sí bé l’equip de epubqüest el formem tres persones, no deixa de ser un blog personal. Amb això volem dir que no pretenem, de cap de les maneres, esdevenir un blog amb milers de llibres ni tenir milers de visites. Senzillament, ens agrada molt llegir i, després d’editar uns quants llibres en una altra pàgina que tots coneixeu i amb la qual seguim col·laborant, ens varem decidir a obrir el nostre propi blog. Moltíssimes gràcies a en Quest, que va animar en Masquin a fer-ho; sense ell, no sabem si això hagués estat possible. I també, per descomptat, a n’Auscat, que passa moltes hores escanejant tot el que pot.
La nostra idea és publicar tots els llibres que tenim, tant en paper com en suport digital, a les nostres biblioteques; una tasca molt i molt llarga que no sabem si mai acomplirem, però, a poc a poc, ho intentarem.
Editarem llibres en anglès, castellà, català i francès. Potser més endavant obrirem una petita secció de llibres en occità, però això serà més endavant. Sempre que podem, publicarem les versions originals, si són en anglès o francès, evidentment, i les traduccions al català, si existeixen i les podem aconseguir, o al castellà, si les trobem. En alguns casos, si nosaltres no tenim una traducció però sabem que està publicada en una altra pàgina, posarem un vincle per a què la podeu descarregar i llegir. En d’altres, publicarem, tant la traducció catalana com la castellana. El què no farem és publicar traduccions al català de llibres escrits en castellà.[nota] Ens sembla que, essent bilingües com som gairebé tots en aquest país, podem llegir algun llibre en castellà (pensem que sempre és millor llegir una versió original que no una traducció). Però, si sabem que la traducció al català està disponible en un altra pàgina, també us facilitarem el vincle pertinent, per a tots aquells que volen llegir-ho tot en català.

Com a epubqüest, no volem opinar sobre els llibres que editem i publiquem; n’hi haurà de més o menys interessants, divertits, coneguts o avorrits. Com diu en Masquin, s’ha de llegir una mica de tot per a saber el què és bo i el què és dolent. Per tant, és possible que trobeu algun llibre que us sembli francament dolent. Sempre podeu deixar un comentari amb la vostra opinió; de fet nosaltres, els que formem part de epubqüest, ho fem, però sempre a títol personal.

Sobre el perquè del subtítol del blog “I si tots els àngels tinguessin ales” i les imatges de les plomes, en Masquin ha publicat una entrada a la categoria “General” titulada “I si tots els àngels tinguessin ales” on intenta explicar-ho. N’anirà publicant de tant en tant amb les seves reflexions/dissertacions filosòfiques, morals o com vulgueu anomenar-les.

I ara, algunes qüestions pràctiques:

 • Per a deixar algun comentari, heu d’estar registrats. (Per a registrar-se, llegiu l’entrada “Registre” a la categoria “General“).
 • Per a tornar a la pàgina principal, heu de fer clic a la imatge superior, on hi ha el logo d’epubqüest (no hi ha vincle a “Inici”).
 • Per a descarregar un llibre, heu de copiar el magnet del arxiu que preferiu (epub o mobi, segons el lector que utilitzeu) al vostre client torrent. Si utilitzeu l’uTorrent, heu de fer clic a la primera imatge de la barra d’eines o a Fitxer/Afegeix un torrent.
 • Per a cercar un llibre, podeu fer-ho pels desplegables “Autors”, “Idiomes” o “Premis” de la barra superior, pel desplegable “Categories” (a dalt a la dreta), pel “Cerca” (a dalt a l’esquerra) o pel núvol d’etiquetes.
 • Potser ens descuidem alguna cosa. Si teniu algun dubte, deixeu un comentari.

  P.S. Si voleu seguir les novetats sobre el bloc, aneu de, tant en tant, a la categoria “General” (al desplegable “Categories”).

  P.S. Hem fet alguns canvis en les nostres normes: visiteu l’entrada “Nous retocs” per a informar-vos-en.

  P.S. Per a descarregar-vos els llibres en blocs(de 100 en 100), visiteu les entrades Vincles 001-100, Vincles 101-200, Vincles 301-400, Vincles 401-500, Vincles 501-600 i Vincles 601-700.

  Què volen aquesta gent, que truquen de matinada?