763. Origen. Dan Brown. 2017

Origen

Títol: Origen.
Títol original: Origin.
Autor: Dan Brown, 2017.
Sèrie: Robert Langdon. 5.
Idioma: Català.
Idioma original: Anglès.
Traductora: Esther Roig, 2017.
Versió: 1.0.

En Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la Universitat de Harvard, va fins al museu Guggenheim de Bilbao on es farà un anunci transcendental que «canviarà per sempre com entenem la ciència». L’amfitrió de la vetllada és l’Edmond Kirsch, un jove multimilionari convertit en figura de renom mundial arran dels seus visionaris invents tecnològics i prediccions arriscades. En Kirsch, un dels alumnes més brillants que va tenir en Langdon, es disposa a revelar un descobriment extraordinari que donarà resposta a les dues preguntes que han obsessionat la humanitat des del principi dels temps.
Poc després d’haver començat la presentació, meticulosament orquestrada per l’Edmond Kirsch i la directora del museu, l’Ambra Vidal, esclata el caos per a sorpresa de centenars de convidats i milions d’espectadors a tot el món. Davant l’amenaça imminent que la valuosa troballa es perdi per sempre, en Langdon i l’Ambra, perseguits per un enemic turmentat, han de fugir a Barcelona i iniciar una cursa contra rellotge per localitzar la críptica contrasenya que els donarà accés al secret revolucionari d’en Kirsch.
Seguint un rastre de pistes compost per símbols ocults en obres literàries i d’art modern, tindran poques hores per intentar desvelar la fascinant recerca d’en Kirsch…, i la seva colpidora revelació sobre l’origen i el destí de la humanitat.

Primera edició: Novembre, 2019.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:536387E60628934207183F72DC75E0A3259356F4
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:19905250326C3CD3269A045736C35A478531A73C
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.