751. Punt d’arròs. Maria-Antònia Oliver. 1979

Punt d'arròs

Títol: Punt d’arròs.
Autor: Maria-Antònia Oliver, 1979.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

L’art de la novel·la ha tingut sempre, entre molts altres propòsits, el d’arribar al moll de l’os d’aquest ésser concret que en direm persona; tu o jo, aquest o aquest altre, sense altre títol previ que el fet d’existir aquí i ara, som els protagonistes de la faula. A Punt d’arròs, Maria-Antònia Oliver escull un punt dolorós en l’anatomia del personatge Ella, per tal d’aconseguir el coneixement d’aquell breu instant que cap definició, ni cap dialèctica no ens pot subministrar. Rondant entorn d’aquest punt sensible, alerta, obsessivament, tossudament, l’autora ens acosta al personatge.
En un moment donat, aquest ésser humà que és Ella es troba cara a cara amb la solitud. Tot esdevé llavors molt més intens que no era, precisament perquè una interrelació que la defensava de l’espant s’ha romput. El motiu, l’excusa, l’atzar és la separació de la parella, la qüestió important és el viatge que Ella fa devers les profunditats de la pròpia solitud.

Primera edició: Setembre, 2019.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:5C704EEA5C1BE67268AE039808B46B92A0820CBB
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:2734B8CC53FF79316B70E13982CB1A5363B51D5C

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.