735. Quadern d’ombres. Àlex Susanna. 1999

Quadern d'ombres

Títol: Quadern d’ombres.
Autor: Àlex Susanna, 1999.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

Després del Quadern venecià i del Quadern de Fornells, Àlex Susanna torna a sorprendre’ns amb un nou llibre, Quadern d’ombres, en què, valent-se d’una prosa alhora continguda i suggerent, reflexiona sobre totes aquelles coses que d’una manera o altra l’omplen i l’apassionen: la literatura, l’art, la música, les converses amb poetes, pintors i algun polític, l’illa de Menorca, el Pirineu, la llengua, el propi país, etc. Ara bé, així com en les obres anteriors utilitzava la forma del dietari, en aquesta se serveix del fragment, i el llibre adquireix així un to impressionista, una estructura calidoscòpica d’allò més àgil i un ritme gairebé musical, fet de motius recurrents, contrapunts i tornades.
L’obrim per on l’obrim, Quadern d’ombres és un llibre que us atraparà per la seva diversitat temàtica i el to directe i entusiasta amb què l’autor correspon a tot allò que d’una manera o altra l’ha motivat.

Primera edició: Juliol, 2019.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:12999D2DBF7507DC9517A152AC9A100C6104BC04
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:896B2019775D640A526D5E80FE8E7745DF81D188
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.