732. Dansa de les ombres felices. Alice Munro. 1968

Dansa de les ombres

Títol: Dansa de les ombres felices.
Títol original: Dance of the Happy Shades.
Autor: Alice Munro, 1968.
Idioma: Català.
Idioma original: Anglès.
Traductora: Dolors Udina.
Versió: 1.0.

Dansa de les ombres felices és el primer llibre que va publicar Alice Munro, l’any 1968, quan la premsa deia d’ella: «Mestressa de casa troba temps per escriure relats». 45 anys després, què representa aquest llibre dins l’obra d’una de les poques dones guardonades amb el Nobel de literatura? Molt més que un debut: l’origen. En aquestes quinze històries que passen a la vora de rius, en cases pageses i pobles aïllats, Alice Munro fa sorgir vides ordinàries en el moment en què una revelació les trastoca. La infància hi té més protagonisme que no l’edat adulta —la infància que observa i no fa concessions. El món hi és ample, l’espai omnipresent; cada persona, per diminuta que sigui, s’hi expandeix si no es deixa atrapar per les dents d’un parany.
No caure, seguir el propi impuls: la personalitat d’Alice Munro batega en aquest primer llibre amb tanta força com en l’obra tardana; i, curiosament, el que explora són els territoris íntims als quals tardaria mig segle a tornar amb Estimada vida: el pare, la mare; la llibertat que no fa escarafalls però que no deixa pedra sobre pedra.

Primera edició: Juny, 2019.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:EE3E7A713A44929E49857223648305D873FBD3D8
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:EBC6CE817626D8B620FAFF58125C732B9482EF07
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.