711. L’òpera quotidiana. Montserrat Roig. 1982

L'òpera quotidiana

Títol: L’òpera quotidiana
Autor: Montserrat Roig, 1982.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

La senyora Patrícia Miralpeix, que sospita que no es morirà mai, escolta amb paciència la història que li conta el senyor Horaci Duc. Aquest s’enamora d’una noieta, la Mari Cruz, nascuda fora de Catalunya però que estima el cel de Barcelona. Alhora, la Mari Cruz escolta les fantasies de la senyora Altafulla, que s’ha muntat la vida com si fos una exdiva d’òpera, tronada i romàntica.
Com a les obres del gran Verdi, els personatges de L’òpera quotidiana canten àries i cavatines en soledat i inicien tímids duets per tal de comunicar-se. Són personatges del passat i del present, desconcertats i somniadors, que intenten d’inventar-se una nova vida més enllà de la realitat que coneixen, ensopida i insatisfactòria.
L’autora de El temps de les cireres i L’hora violeta s’aparta en aquesta novel·la dels personatges de la seva obra anterior i ens conta unes històries que, de tan fantàstiques, són reals com la mateixa vida. Amb molt d’enginy, arriba fàcilment a la sensibilitat dels lectors i aconsegueix comunicar-los el seu extraordinari sentit de l’humor. L’obra és, alhora, un quadre de costums, pintat amb reveladora ironia, de la Barcelona des de l’avantguerra fins als nostres dies.

Primera edició: Abril, 2019.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:D5F39B716710ACD405E696DB5644E6A2436B2FE3
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:300E68082214C777D16D7061EE7CFFFB122F78F6
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.