Benjamin Barbé

Autor

Benjamin Barbé
França, 1818
França, 1893

Benjamin Barbé fou un escriptor i periodista francès, que participà en la Revolució de febrer 1848.
Va signar la proclamació del Comitè Central Electoral Republicà d’Eure-et-Loir, com a candidat a la diputació. En els anys 1852-1856, va col·laborar amb La Presse d’Émile de Girardin i va ser secretari editorial del Dictionnaire universel de Maurice Lachâtre. Va publicar al Panthéon de la librairie els seus primers dos treballs: el 1858, Musaeus, Hero et Leander, poema amorós traduït lliurement, paraula per paraula, del llatí i, el 1859, Infantulus ou l’enfant mort. Durant el final de l’imperi, va publicar, en altres editors, L’enfant du lac et la fée du rêve, el 1862, i Alphabet de l’enfant Jésus, el 1866. Després de la guerra de 1870 i la Comuna, el 1872 es va presentar com a candidat bonapartista al Consell General pel cantó de La Barthe.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
La desconsolada (L’Inconsolée, 1879)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.