Xavier Roca Ferrer

Xavier Roca Ferrer

Xavier Roca Ferrer
Barcelona, 1949

Xavier Roca Ferrer és llicenciat en Dret i doctor en Filologia Clàssica amb una tesi sobre «Cinisme i subversió literària a l’Antiguitat Clàssica». Ha publicat en català i castellà nombroses traduccions d’autors clàssics —Horaci— i moderns —David Garnett, etc.—, així com d’obres de literatura infantil. Ha preparat l’edició de traduccions de Catul, Sal·lusti, Heròdot i ha adaptat per al públic jove algunes obres bàsiques de la literatura occidental, com l’Eneida i l’Orlando furioso. Ha treballat dos anys com a professor ajudant al Departament de Grec de la Universitat de Barcelona. Des del 1977 exerceix la professió de notari.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
El cap de Penteu (1993)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.