618. El desert de l’Oblit. Andreu Carranza. 1993

El desert de l'Oblit

Títol: El desert de l’Oblit
Autor: Andreu Carranza, 1993.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.
Premi de narrativa Ribera d’Ebre, 1992

A les darreries del segle XII, durant el regnat de Pere II el Gran, s’inicia una guerra entre senyors feudals a la Ribera d’Ebre i contrades veïnes, concretament els senyors d’Entença contra els Templers i els senyors de Moncada. Aquest conflicte va durar fins al regnat de Jaume II el Just. L’any 1284, els exèrcits dels senyors d’Entença van saquejar i destruir la població de Vinebre, propietat de l’orde del Temple.
Alí Yunan, mahometà de Vinebre, emprèn un pelegrinatge molt especial, un viatge que el portarà des del riu Ebre fins al Nil, passant per Alexandria, el Caire i Bagdad, fins arribar al desert de l’Oblit, l’indret màgic situat més enllà dels deserts coneguts. Segons una antiga llegenda que tenen en comú les tres grans religions de la Bíblia, al desert de l’Oblit hi ha un tresor extraordinari, però encara no hi ha cap home que hagi aconseguit desvelar-lo.
Andreu Carranza ens obsequia amb una esplèndida novel·la medieval, amb una narració que posa en contacte les civilitzacions cristiana, mahometana i jueva, tres mons representats per fra Pol, deixeble de Ramon Llull, el jueu Issac Kuzirà i el sufí Mohidin Ibn al-Arabi.

Primera edició: Maig, 2018.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:012534A840016AE2D518AB3B00659DF5F1FF956D
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:7EDAEFD4AB4386CAB6AE00046F789AF3CD841CE7
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.