612. El hijo de Billy. Patricia Nell Warren. 1997

El hijo de Billy

Títol: El hijo de Billy.
Títol original: Billy’s Boy.
Autor: Patricia Nell Warren, 1997.
Sèrie: El corredor de fondo. 3.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Anglès.
Traductor: Alejandro Palomas.
Versió: 1.0.

En Billy és un nano de 14 anys a qui li agrada l’astronomia i somnia ser astronauta i descobrir tots els secrets del univers. Però, malgrat que passa molt de temps vagant per les estrelles, es veu obligat a plantar fermament els peus a terra, forçat pels problemes que es multipliquen al seu voltant, sorprès pel despertar del seu propi cos. En Billy sap, així li han dit, que el seu pare va morir quan ell era petit, i ha crescut feliç amb la seva mare i la seva tia Marian. Tanmateix, el món que l’envolta comença a esquerdar-se quan la seva mare es confessa lesbiana i ell té un somni en el que el seu pare se li apareix viu… La recerca del pare se li imposa llavors com una necessitat peremptòria i, en aquesta inquisició, descobrirà un nou tipus de família, en el que el model que s’ha de seguir no és, almenys no imperativament, el que estableixen els pares biològics. Tot, al seu voltant, sembla confabular-se per a sacsejar els fonaments de la seva curta existència: en Teak, un dels seus millors companys, és colpejat i rebutjat per la seva pròpia família perquè és gai; i en Shawn, un altre amic, és forçat a fugir de casa seva i dels seus pares, cristians fonamentalistes, disfressat de noia per a despistar els detectius privats… En el centre d’aquest terratrèmol vital, en Billy en té prou amb buscar-se a si mateix, una feina torbadora i dura.
En El hijo de Billy, Patricia Nell Warren aborda una altra vegada els desafiaments que esperen als gais en una part de los Estats Units profunda i homòfoba. Bé que es pot llegir de manera independent, el llibre es la tercera entrega de la trilogia iniciada amb El corredor de fondo (més de deu milions de copies venudes!) i de la que també forma part La carrera de Harlan, obres que son crucials en la difusió i l’acceptació de les qüestions LGTB al món.

Primera edició: Abril, 2018.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:AC0CFC1D6E745936DD076DF88782D0FAC3CDCBD3
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:31B132B30E580C8B9DB115CB57A70288764345DC
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.