605. Contraban i altres narracions. Josep Pla. 1980

Contraban

Títol: Contraban i altres narracions
Autor: Josep Pla, 1980.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.
Tria de Josep Maria Castellet.

Josep Pla i Casadevall és un cas insòlit dintre la literatura catalana per les dimensions de la seva Obra completa, i evidentment, també, pel seu valor indiscutible. Escriptor amb una gran i obsessiva vocació, des de molt jove es dedicà a la literatura. Les seves obres, segons Josep M. Castellet —que ha preparat la tria del present volum—, «poden considerar-se com unes vastes memòries que cobreixen mig segle de vida catalana, vista pels ulls —a estones irònics, i a estones adolorits— d’un home que lamenta l’esfondrament del món rural, dominat pels grans cicles de la natura, i no sap adaptar-se a l’adveniment de l’era industrial i urbana». Contraban i altres narracions comprèn cinc relats entre els més representatius de l’autor. Els tres primers tenen el comú denominador del que en podríem dir el tema del mar, una de les constants de Pla; els dos restants són una reduïda mostra de la seva experiència cosmopolita, al llarg de gairebé vint anys de viatges i de residència fora de Catalunya.

Primera edició: Febrer, 2018.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:BCEEF8527418DE642A525470FE0604D73701000B
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:93E6F905A9334079EA528B7027182C105F6E17F3
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.