Pere Gimferrer

Pere Gimferrer

Pere Gimferrer
Barcelona, 22 de juny, 1945

Pere Gimferrer i Torrens: La seva obra poètica, narrativa i assagística comprèn, en català, els títols següents, entre d’altres: Els miralls (1970), L’espai desert (1977), Dietari (1981-82), Fortuny (1983), El vendaval (1988), Les arrels de Miró (1993), Mascarada (1996), El diamant dins l’aigua (2001) i El castell de la puresa (2014). La seva obra li ha valgut els premis Crexells, el Nacional de Literatura (1997) i diverses vegades el de la Crítica Serra d’Or. De la seva obra poètica en castellà cal esmentar particularment Arde el mar (1966) i Alma Venus (2012). Forma part de la Real Academia Española i de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona.
Més informació a la Viquipèdia.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Marinejant (2015)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.