Jordi Sierra i Fabra

Jordi Sierra i Fabra

Jordi Sierra i Fabra
Barcelona, 6 de juliol, 1947

Jordi Sierra i Fabra és actualment un dels autors més recomanats i llegits a les escoles catalanes, a les de l’Estat espanyol i a les de l’Amèrica llatina, a banda d’estar traduït a 25 llengües i d’haver venut 7 milions de llibres. Rodamón incansable (fet que nodreix bona part de la seva literatura), expert en música i inetiquetable com a escriptor multifacètic, ha guanyat dues dotzenes de premis literaris, entre els quals l’Ateneo de Sevilla, el Joaquim Ruyra, el Ramon Muntaner, l’Abril, dues vegades el Vaixell de Vapor, dues el Columna Jove, tres el Gran Angular i tres el de la CCEI, tant en català com en castellà i als dos costats de l’Atlàntic. A més del seu best-seller El temps de l’oblit (70.000 exemplars venuts), ha publicat Banda sonora, Mai no serem estrelles del rock, Zones interiors, Concert en Sol Major, El vol del drac i L’or dels déus, entre d’altres. El 2004 va impulsar el seu darrer gran projecte, la Fundació Jordi Sierra i Fabra.
Més informació a la Viquipèdia.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
El temps de l’oblit (1993)
La pell de la revolta (2004)
Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.