Nèstor Luján

Nèstor Luján

Nèstor Luján
Mataró, 1 de març, 1922
Barcelona, 22 de desembre, 1995

Nèstor Luján i Fernández estudià Filosofia i Lletres a la Universitat de Barcelona, i el 1943 ingressà en la revista Destino, de la qual seria director el 1958. Cessà d’aquest càrrec el 1975 per tal de dirigir la revista Historia y Vida. Des del seu ofici d’escriptor i periodista, ha tingut múltiples dedicacions, i els seus llibres reflecteixen aquesta variada curiositat: ha publicat llibres sobre els toros, llibres de gastronomia, relats viatgers, assaigs històrics i novel·les, tant en català com en castellà. Guanyà el primer premi internacional Plaza y Janés de 1987 amb la novel·la Decidnos, ¿quién mató al conde?, el Pere Quart de 1972 amb Les tres glorioses, el Ramon Llull de 1994 amb La Rambla fa baixada, el Sant Jordi de 1995 amb Els fantasmes del Trianon i el Premi Avui de 1995 amb Mites, llegendes, creences.
Més informació a la Viquipèdia.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
La Rambla fa baixada (1994)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.