La Rambla fa baixada. Nèstor Luján. 1994

La Rambla fa baixada

Títol: La Rambla fa baixada.
Autor: Nèstor Luján, 1994.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.
Premi de Narrativa Ramon Llull, 1994

Aquesta novel·la traça un matisat retrat d’una família de la burgesia catalana, els Bové, entre l’octubre de 1934, quan Companys proclama l’Estat Català, i el juliol de 1936, començament de la guerra civil. A l’entorn de la figura del patriarca, don Francesc Bové, fabricant tèxtil i home de la Lliga, intel·ligent, comprensiu i escèptic, coneixem els principals components d’aquest grup familiar, que representen les activitats humanes i polítiques més diverses, a més d’altres personatges que es relacionen amb ells i que contribueixen a teixir la trama de les seves vides.
Enmig de continuats sobresalts personals i històrics, el país s’encamina cap a la guerra, la qual dispersarà els Bové, a vegades, almenys en aparença, enfrontant-los entre ells, com un símbol de la situació general, però un cop acabada la contesa les aigües novament tornaran a mare, tot preparant el que ha de ser el futur que tots desitgen. En aquesta admirable crònica familiar, que se situa en una època tan conflictiva, Nèstor Luján ens dóna una imatge càlida i verista del que van ser, i en bona mesura encara són, uns ambients molt representatius de la societat catalana moderna.
Amb La Rambla fa baixada Nèstor Luján ha guanyat el Premi de Narrativa Ramon Llull 1994.

Primera edició: Agost, 2017.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:4952595950572EF14D579468AA102D470694D5D3
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:F9B78084504C68775640CAA80A0C15127C6008CA
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.