Jaume Clotet

Jaume Clotet

Jaume Clotet
Barcelona, 16 de maig, 1974

Jaume Clotet i Planas és llicenciat en Periodisme per la UAB i en Història per la UB. Ha treballat i ha col·laborat per a diversos mitjans de comunicació (Avui, El Punt, Ara, Público, El Singular Digital, TV3, RAC1, COM Ràdio, Ona Catalana i ABC) i va ser corresponsal al País Basc entre els anys 2001 i 2003. També ha estat cap de premsa del Departament de Governació i subdirector de l’Agència Catalana de Notícies (ACN).
És coautor de Les millors obres de la literatura catalana (comentades pel censor) (2010) i de la novel·la Lliures o morts i autor de diversos contes infantils editats per Estrella Polar i del llibre de no-ficció 50 moments imprescindibles de la història de Catalunya. Ha estat director del Programa Internacional de Comunicació i Relacions Públiques Eugeni Xammar de la Generalitat de Catalunya i des del gener del 2016 és director general de comunicació de la Generalitat.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
El càtar proscrit (2016)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.