Carrer Marsala. Miquel Bauçà. 1985

Carrer Marsala

Títol: Carrer Marsala
Autor: Miquel Bauçà, 1985.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.
Premi Ciutat de Barcelona, 1985
Premi Cavall Verd, 1985
Premi de la Generalitat de Catalunya, 1985

Carrer Marsala és una de les novel·les més singulars i una de les obres mestres de la literatura catalana del segle XX. Escrita l’any 1974 i publicada el 1985 dins la col·lecció «Tros de paper» d’Editorial Empúries, va despertar immediatament l’interès de la crítica i va obtenir el Premi Ciutat de Barcelona i el premi de la Generalitat de Catalunya. A Carrer Marsala, Miquel Bauçà dóna veu a un personatge, Rogério, del qual sabem poques coses concretes: està casat amb Magdalena, és lector d’Ausiàs March i de Jordi de Sant Jordi, és un venedor de sabó obsessionat per la higiene bucal i recorre una geografia que es va desdibuixant progressivament. Hipocondríac i paranoic, Rogério és un explorador de perplexitats que fa un petit esforç per estimar-se sense aconseguir-ho mai del tot.
Bauçà alterna el registre paròdic amb el més poètic fins a fondre’ls magistralment per brindar-nos el retrat minuciós d’un home carregat d’anys de meditació i malenconia que es passa el dia contemplant-se.

Primera edició: Maig, 2017.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:9710262DD96E395755FC5CEA500B93064964DE0D
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:96B603A88ECCEC61082FCFD4F5EA38391967C2EE
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.