Tempesta de neu i olor d’ametlles. Camilla Läckberg. 2013

Tempesta de neu

Títol: Tempesta de neu i olor d’ametlles.
Títol original: Mord och mandeldoft.
Autor: Camilla Läckberg, 2013.
Idioma: Català.
Idioma original: Suec.
Traductora: Marc Delgado, 2016.
Versió: 1.0.

La reina de la novel·la negra nòrdica torna a les llibreries amb noves intrigues vingudes del fred. Al més pur estil Agatha Christie, els relats de Camilla Läckberg conjuguen amb mestria suspens, girs argumentals imprevisibles i crims esfereïdors. Per culpa d’una tempesta de neu, una família queda atrapada en un hotel de l’illa de Fjällbacka. Quan el cap de família, un dels homes més rics de Suècia, mor enverinat, no hi ha cap dubte: l’assassí és un dels hereus i cal esbrinar qui d’entre tots els presents és el criminal. Una novel·la a l’altura dels grans mestres del gènere que s’acompanya amb altres relats esparveradors. Un volum imprescindible que es completa amb un taller d’escriptura, en què la mateixa autora ens dóna consells i trucs per escriure novel·la negra, una extensa entrevista personal a l’escriptora i textos que ens descobreixen detalls fins ara desconeguts d’alguns dels personatges més emblemàtics de la sèrie protagonitzada per Erica Falck i Patrik Hedström. Un llibre singular que cap seguidor de Camilla Läckberg ha de deixar de tenir a la seva biblioteca.

Primera edició: Desembre, 2016.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:F1F4F81F891DD26637C8554BFDAB77FCC89DAB71
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:FAB18258BC89E40BC3D5256F38B568E74ED86076
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.