Mark Twain

Mark Twain

Mark Twain
Florida, Missouri, 30 de novembre, 1835
Redding, Connecticut, 21 d’abril, 1910

Samuel Langhorne Clemens, més conegut pel seu pseudònim «Mark Twain», va ser un escriptor i humorista estatunidenc. Destacà per les seves novel·les Les aventures de Huckleberry Finn (1885), considerada sovint com «the great American novel», i Les aventures de Tom Sawyer (1876). Twain fou un personatge molt conegut a la seva època, i va ser amic de presidents, artistes, grans empresaris, i membres de la reialesa europea. Pel seu enginy i talent per a la sàtira, va ser molt popular. En el moment de la seva mort, se’l va considerar «l’humorista americà més gran de la seva època», i William Faulkner el va anomenar «el pare de la literatura americana».
Més informació a la Viquipèdia.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Les aventures de Tom Sawyer (The Adventures of Tom Sawyer, 1876)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.