Pandora al Congo. Albert Sánchez Piñol. 2005

Pandora al Congo

Títol: Pandora al Congo.
Autor: Albert Sánchez Piñol, 2005.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.
Premi Crítica Serra d’Or, 2006

Marcus Garvey, empresonat a Londres, pot ser condemnat a mort. L’acusen d’haver assassinat dos germans, William i Richard, aristòcrates anglesos, en una expedició per trobar diamants a la selva del Congo. Per salvar Garvey, el seu advocat encarrega a un escriptor anònim que l’entrevisti a la presó i escrigui el relat del que va passar de debò a l’Àfrica, amb l’esperança que el llibre pugui ser útil pera la seva defensa.
La història avança en dos escenaris molts contrastats: d’una banda, vivim la convencional societat anglesa de la pensió de la senyora Pinkerton; de l’altra, l’acció trasllada el lector a un llunyà racó de selva, on els aventurers descobreixen, atònits, un món subterrani estranyament habitat. Amb la força narrativa dels grans novel·listes clàssics i la capacitat de crear en cada llibre un nou univers literari, l’autor s’emporta el lector a la frontera entre veritat i mentida, crueltat i tendresa, ironia i èpica. Pandora al Congo, un admirable exemple d’arquitectura novel·lística, confirma les expectatives que milers de lectors han dipositat en Albert Sánchez Piñol. Si a La pell freda es vol destruir l’enemic, a Pandora al Congo es construeix la invenció de l’amor.

Primera edició: Novembre, 2016.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:B075DED37E7DDCB142436B76C9A7F63527BAB9F4
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:62ACBE3B8A9F2CD6ABA6A5C6BD8A3B073CB6A744
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.