472. Moby Dick. Herman Melville. 1851

Moby Dick

Títol: Moby Dick. La balena.
Títol original: Moby Dick, or The Whale.
Autor: Herman Melville, 1851.
Idioma: Català.
Idioma original: Anglès.
Traductor: Maria-Antònia Oliver.
Versió: 1.0.

«L’aigua i la meditació resten unides per sempre». Així justifica l’Ismael l’atracció irresistible que sent d’embarcar-se en un balener vers les misterioses mars del Sud. I de mica en mica, aquesta incertesa es va fent més clara: ens trobem davant la lluita personal d’un home, el capità Ahab, contra un animal, la llegendària i ferotge balena blanca Moby Dick. Però, per la seva riquesa èpica i pel complex fresc del destí humà que hi retrata, Moby Dick (1851) és més que això. Per les seves pàgines, tenyides tothora d’una atmosfera apocalíptica i fantàstica, hi circula l’etern combat i l’exaltació de la lluita de l’home contra la natura; la contemplació fascinada, a estones altament lírica, de la força cega del mar.

Primera edició: Octubre, 2016.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:09121CD4C8A7B8DFA264635B522E656CF40637B6
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:E34A796AC97613FDA13815C25343861D6857730E
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

2 responses to “472. Moby Dick. Herman Melville. 1851

  1. Bons reis tingueu! Que podrieu arreglar l’enllaç d’epub d’aquest títol? He provat les últimes novetats de la pàgina i em funcionen bé amb el meu client torrent, però aquest no, per això suposo que deu ser cosa de l’enllaç, tot i que puc anar errat. Salutacions i gràcies!

    • Ja hem actualitzat els magnets. Els llibres que no tenen número al davant del títol, és difícil descarregar-los; si no ho aconsegueixes, deixa’ns un comentari i actualitzarem els magnets corresponents.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.