Poesies. Joan Maragall. 1947

Poesies

Títol: Poesies
Autor: Joan Maragall, 1947.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

En la present edició de les poesies completes de Joan Maragall, s’ha seguit una ordenació que es desprèn de la que el poeta donà en els volums que anà publicant en vida, i s’ha aplegat la totalitat de l’obra segons els temes cabdals i els títols dels seus llibres. Dintre de cada tema genèric van primer les composicions que originàriament veieren la llum en els volums Poesies, Visions i Cants, Les disperses, Enllà i Seqüències, per ordre cronològic. Venen després les que aparegueren en altres publicacions i les que restaren inèdites fins a la mort del poeta, el desembre de 1911. D’aquestes últimes, se’n dona —fent-ho constar— alguna, interpolada entre les publicades en sos llibres, perquè per la seva índole i importància, hi encaixen d’una manera evident, sense trencar aquella unitat que l’autor desitjava per a cada un dels seus reculls i per a les col·leccions que es fessin en el futur.

Primera edició: Octubre, 2016.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:2713C41B0B30C07C4C807496DC957EB5BFC37EB1
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:03D470BF08C783957E438CF14CC0C6B15ED1A10E
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.