Dies de frontera. Vicenç Pagès. 2014

Dies de frontera

Títol: Dies de frontera
Autor: Vicenç Pagès, 2014.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.
Premi Sant Jordi, 2013

Aquesta novel·la comença amb un petó llarg davant la porta d’uns grans magatzems, entre vianants carregats amb bosses de plàstic. Qui són ells dos? Tardarem a saber-ho. Els protagonistes de la novel·la es diuen Pau i Teresa i són membres d’una parella de fet que es va prorrogant de manera automàtica, fins que es produeix el que ell anomena «la relliscada», que té com a conseqüències un daltabaix emocional, un canvi de domicili i també un viatge a la frontera. En Pau i la Teresa es troben en trànsit, però no saben cap a on. Al capdavall, la provisionalitat també és provisional.
Més d’un centenar de capítols, sovint brevíssims, formen una imatge en moviment, que sedueix, commou i diverteix el lector. Dies de frontera és una novel·la sobre les parelles que triem, els pares que ens trobem i els fills que portem —o no— al món. I també sobre la joventut, una malaltia benigna de què cada generació tarda més a guarir-se.

Primera edició: Octubre, 2016.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:21BAA6FD409E4E161F58477B4CA8B9821D23B6D8
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:91B75E89E43016293F711B64F4B4323B799C463D
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.