Joan Rendé

Joan Rendé

Joan Rendé
Barcelona, 1943

Joan Rendé i Masdéu va estudiar filosofia i lletres, medicina i periodisme, però només va completar la titulació en aquesta darrera. En el camp del periodisme, va contribuir amb el diari Avui durant anys amb una columna signada amb el pseudònim Dr. Scòpius i amb una llarga sèrie d’entrevistes de fons a molts grans autors de la literatura i de les arts plàstiques. També ha col·laborat amb Serra d’Or i amb altres mitjans de comunicació. Per exemple, va contribuir als guions del programa Oh, Bongònia de TV3. Pel que fa a la ràdio, va participar, també com a guionista únic, en el programa Consultori sentimental de Cecília Bibiloni i en una llarga sèrie d’espais de cultura a Catalunya Ràdio.
La seva obra literària, marcada per una característica ironia, s’inicia el 1978 amb Sumari d’homicida. Va participar en totes les edicions del col·lectiu Ofèlia Dracs. En el curs de la seva carrera ha recollit diversos premis literaris. A part d’escriptor, completa la seva dedicació a la literatura exercint de professor de literatura i de director de l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Sumari d’homicida (1978)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.