Lluís Fernàndez

Lluís Fernàndez

Lluís Fernàndez
València, 8 d’agost, 1945

Lluís Fernàndez i Gonzàlez va encetar nombroses carreres: arquitectura, filosofia, direcció de cinema a l’escola oficial de cinema a Madrid, belles arts… Ha dirigit cinema underground: L’Organon, La fallera mecànica (la referència d’aquesta darrera a la revista Ajoblanco va promoure un enrenou notable en els ambients ultradretans del País Valencià) i La xica del búnquer. Ha col·laborat en diverses publicacions periòdiques: Canigó, Mundo Diario, La Vanguardia, El Periódico, Las Provincias, Primera Línea, Man, entre d’altres, i també ha treballat en el camp de la ràdio. Va ser durant un anys director de la Fundació Municipal de Cine/Mostra de València.
Després de la seva òpera prima L’anarquista nu, amb la que va guanyar el premi Prudenci Bertrana el 1978, ha escrit diverses obres en castellà. Destaquen Desiderata (1984), Monty Clift : pasión secreta (1989), Isabel Preysler: la divertida biografía de una santa filipina (1991), Espejo de amor y lujo (1992) y Una prudente distancia (1998)
LLIBRES (publicats a epubqüest)
L’anarquista nu. (1979)
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.