2014. Josep-Lluís Carod-Rovira. 2008

2014

Títol: 2014
Autor: Josep-Lluís Carod-Rovira, 2008.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.1.

L’any 2008, Josep-Lluís Carod-Rovira publicà 2014, avançant-se als esdeveniments que ara vivim. Aquest llibre obrí camí ja que per primer cop, a més de fixar una data en l’imaginari col·lectiu, explicava les diverses raons per la independència de Catalunya i, sobretot, el procediment per arribar-hi, amb especial atenció al context internacional i especificant els passos que caldrà fer, en cada àmbit, per convertir Catalunya en un estat amb seient propi a l’ONU. El fracàs de la reforma de l’estatut i el tancament d’Espanya al reconeixement institucional de la nació catalana, l’al·lèrgia permanent a la diferència, així com la crisi econòmica, han fet prendre consciència al poble català que no hi ha futur millor que aquell que es basa en la sobirania nacional per a aconseguir benestar i progrés, sempre per vies democràtiques. A 2014, Carod-Rovira hi explica el pas de l’independentisme emocional, minoritari, a l’independentisme polític, majoritari, el camí que va del nacionalisme defensiu a la construcció d’un projecte nacional per a una societat moderna que es vol lliure i amb qualitat de vida. Aquí hi ha el full de ruta d’un poble camí de la seva llibertat.

Primera edició: Maig, 2016.

Segona edició: Juny, 2016.

 • Correccions d’ortografia.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:A41657ACECD0CFF5572D3F223654CC6884075759
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:A5C3EDCB1B9B4084836B4830D1A89ADDA52B402F
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  2 responses to “2014. Josep-Lluís Carod-Rovira. 2008

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.