Memòria de sang. Enric Calpena. 2014

Memòria de sang

Títol: Memòria de sang
Autor: Enric Calpena, 2014.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

Barcelona, 1851. Aquesta és la història del jove Joan Gort que, amb només catorze anys, viatja amb el seu pare de Reus a la ciutat de Barcelona; però el que havia de convertir-se en un moment feliç es transformarà en una tragèdia quan un inesperat succés té lloc durant la nit de Sant Joan. El destí del noi canviarà per sempre i el portarà d’una Barcelona putrefacta i pudent fins al desert gèlid del Marroc, a Tetuan. El nostre heroi, Joan Gort, passarà del caos de la ciutat al caos de la guerra, allistant-se en els Voluntaris de Catalunya, un batalló sense organització ni disciplina. Allà haurà de conviure tant amb la ment tortuosa del general Prim com amb l’objectiu del seu padrí, el comandant Sugranyes, que vol aconseguir, per sobre de tot, la victòria del seu batalló. Joan Gort serà un dels protagonistes entre aquells milers de soldats que van lluitar en una gesta sagnant.
El furor de la guerra. La història d’uns homes units per la terra, pels ideals. La història d’un heroi lligat al passat, a la venjança i a la necessitat de reparar allò que va succeir una tràgica nit de Sant Joan, perquè entre el vent del desert sobrevola l’enemic i el rastre violent del record, de les persistents petjades de la memòria de sang.

Primera edició: Maig, 2016.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:833BF8909C7F661A4B70D0EF82E209B2DE108DDB
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:EA7126D96E1A5F410FDCAD865B57188E17C361CB
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.