Enric Calpena

Enric Calpena

Enric Calpena
Barcelona, 1960

Enric Calpena i Ollé (Barcelona, 1960), periodista català que ha treballat com a productor executiu, presentador, director, guionista, realitzador, actualment dirigeix i presenta el programa de divulgació històrica «En guàrdia», a Catalunya Ràdio.
Va començar a treballar com a redactor pel diari El País. Al cap de poc va rebre una oferta per col·laborar en un nou mitjà que s’estava gestant (Televisió de Catalunya). Fou un dels primers presentadors del Telenotícies de TV3. Posteriorment va col·laborar amb diverses cadenes, entre les quals destaquen Canal 33, Canal Cocina, Televisió Gallega, Canal 9 i Canal Sur.
L’any 2000 va començar com a professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull) i va aprofitar per reorientar la seva carrera periodística cap a la divulgació històrica. Des de llavors ha presentat diversos programes relacionats amb la història a diverses cadenes de televisió. També és un col·laborador habitual de la revista Sàpiens.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Memòria de sang. (2014)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.