Memòries d’una puça. Hippolyte de Saint Amour. 1881

Memòries d'una puça

Títol: Memòries d’una puça.
Títol original: Mémoires d’une puce.
Autor: Hippolyte de Saint Amour, 1881.
Idioma: Català.
Idioma original: Francès.
Traductor: Jesús Moncada, amb el pseudònim Jeremies Flit, 1997.
Versió: 1.0.

Segurament, una puça enganxada a la pell d’un gos o d’un gat —encara que l’un sigui un llebrer d’allò més aristocràtic, l’altre un persa refinat i tots dos tinguin un pedigrí d’aquells que et deixen garratibat—, no deu tenir gaire cosa interessant a dir fora d’explicar-nos la manera de protegir-se de les gratades de l’animal o dels productes antiparasitaris. Què passa, però, quan ens trobem amb una puça instal·lada al cos d’una noia jove i atractiva; amb una puça intel·ligent i disposada a contar-nos tot el que pot observar des dels diversos indrets del cos femení que li serveix alhora d’aliment i d’aixopluc? Per obtenir la resposta, només cal que el lector obri aquest llibre per la primera pàgina. Segur que no el deixarà fins a l’última…
L’autor d’aquest biografia descriu amb sorprenent llibertat les luxúries i perversitats més prohibides per l’estricta moral victoriana, alhora que carrega contra la hipocresia de l’Església i els costums sexuals de l’època.

Primera edició: Abril, 2016.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:42E675A1E8527BC5EC8A39DC582304098D04A2A1
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:40BD8233C9911B03493104E32FF417987E8FA4A8
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.