En los reinos de taifa. Juan Goytisolo. 1986

En los reinos de taifa

Títol: En los reinos de taifa.
Autor: Juan Goytisolo, 1986.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Castellà.
Versió: 1.0.

En los reinos de taifa prossegueix i amplia la rigorosa indagació estètica i moral oberta per Juan Goytisolo a Coto vedado. Amb un vigor d’estil i una tensió expressiva constants, Juan Goytisolo opera, sobre un camp més pròxim en el temps i més dilatat en l’espai —des de Àfrica del nord fins a París, Itàlia o la Unió Soviètica, en el vòrtex inquiet dels anys 60—, una exploració en las contradiccions i la veritat última del propi ésser i en el rostre de l’època, que no desconeix la imperiosa necessitat d’encarar-se, abans que res, amb el verdader rostre de la pròpia identitat personal. Així, de igual manera que la veracitat ètica del text és garantia de la seva vigència estètica, la lúcida i franca valentia amb que l’autor assumeix fins a les últimes conseqüències la necessitat de ser veraç davant de si mateix en la seva vida privada constitueix l’altra faç, ineludible, de la voluntat de ruptura que, a l’encalç de l’autèntic, dóna sentit a una obra literària completa, de la que En los reinos de taifa és un dels més acabats i exemplars exponents.

Primera edició: Març, 2016.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:766BBD3546AB48D26A4D739A5E5DC449C502B206
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:FAF147E06061D11215EF8A52618EFECD32F1F068
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.