El domador de lleons. Camilla Läckberg. 2014

El domador de lleons

Títol: El domador de lleons.
Títol original: Lejontämjaren.
Autor: Camilla Läckberg, 2014.
Sèrie: Fjällbacka. 9.
Idioma: Català.
Idioma original: Suec.
Traductora: Meritxell Salvany, 2015.
Versió: 1.0.

Una noia mig despullada, esmaperduda i xopa de sang, camina sense rumb a través dels boscos glaçats de Fjällbacka. Es tracta de la Victoria, la noia que va desaparèixer fa quatre mesos. Li han arrancat els ulls i la llengua i la seva vida és com una gota d’aigua a punt de gelar-se. Quan la notícia arriba a en Patrik Hedström i la resta de l’equip policial, saben que no poden perdre temps. De la seva agilitat i destresa en depèn també la vida de la resta de noies desaparegudes a la regió, perquè ningú no dubta que tots els casos estan relacionats i les marques al cos de la Victoria palesen les terribles atrocitats i vexacions que ha hagut de patir. Per la seva banda, l’Erica Falck investiga un antic cas sense aclarir: la mort d’un corpulent domador de lleons a mans de la seva dona en circumstàncies estranyes. Podria tenir res a veure aquest cas amb el de les noies desaparegudes?

Primera edició: Febrer, 2016.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:AE1525A003E4874B80275ACA149816227709C8D7
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:B75CC86072F8A6AB2614D181594A555B9CEDD0C7
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

9 responses to “El domador de lleons. Camilla Läckberg. 2014

  1. Disculpeu, però no hi ha manera de que aquests dos magnets acabin d’acomplerta-se, fins i tot desprès de diversos intents amb esborrat total de les parts abaixades. El magnet azw3 s’atura sempre al 97’8% i el epub ho fa al 16’2%. Gràcies

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.