Jonàs. Isabel-Clara Simó. 2016

Jonàs

Títol: Jonàs
Autor: Isabel-Clara Simó, 2016.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

L’Àlex és llatinista i viatja a Nova York per participar en un congrés. Hi coneix en Jonàs, un fotògraf hàbil i creatiu, i hi descobreix la seva sexualitat oculta. L’Àlex és culte, neuròtic, pedant i enormement sensible; el Jonàs és una bellesa, que commou tots els qui el coneixen. L’amor sorgeix entre tots dos i decideixen viure en parella. Aviat, però, la tragèdia marca la seva relació. La mort de la mare el fa tornar a Barcelona, on s’ha d’enfrontar a una família hostil i a una societat que no l’acaba d’entendre. Amb una escriptura sòbria i continguda, plena de diàlegs i introspeccions, Isabel-Clara Simó ha escrit una novel·la alhora realista, psicològica i intimista sobre la crisi contemporània del jo, la pèrdua de la innocència i el descobriment de l’homosexualitat.

Primera edició: Febrer, 2016.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:B596DCAA8C4039D34A492317A3A528D61145E137
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:2A9EC4171A8FDE2A3952D29CC50EE713D2016092
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

6 responses to “Jonàs. Isabel-Clara Simó. 2016

    • No veiem que hi hagi cap problema. De fet, hem constatat que hi ha d’altres usuaris (almenys quatre) que l’han descarregat. És veritat que hi ha moltes més llavors en el format azw3; suposem que és una qüestió de paciència. Si segueixes tenint problemes, fes-ens-ho saber. Perdó per les molèsties.

    • Hem actualitzat el magnet. Si segueixes tenint problemes, deixa’ns, si et plau, una adreça de correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.