352. El codi Da Vinci. Dan Brown. 2003

El codi Da Vinci

Títol: El codi Da Vinci.
Títol original: The Da Vinci Code.
Autor: Dan Brown, 2003.
Sèrie: Robert Langdon. 2.
Idioma: Català.
Idioma original: Anglès.
Traductors: Joan Puntí i Concepció Iribarren.
Versió: 2.1.

Robert Langdon, un professor de simbologia religiosa de la Universitat de Harvard que és de visita a París, rep una trucada inquietant a mitjanit a l’hotel. Algú li comunica que un vell curador del Louvre ha estat assassinat a dins del museu i que s’ha trobat una xifra misteriosa al costat del cadàver. Quan el professor Langdon, assistit per una brillant criptògrafa francesa, Sophie Neveu, intenta treure l’entrellat d’aquest misteri, descobreix amb estupor tota una sèrie de pistes amagades en les obres de Da Vinci, unes pistes ben visibles per a tothom però enginyosament amagades pel pintor. El misteri es complica quan Langdon descobreix que el vell curador del Louvre pertanyia a una societat secreta de la qual també havien format part Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo i el mateix Da Vinci. Langdon sospita que està resseguint les traces d’un secret de transcendència històrica, un secret enormement revelador i perillós a la vegada. Al llarg d’una persecució frenètica, Langdon i Neveu topen amb un poder sense rostre que s’anticipa als seus passos contínuament. Si no aconsegueixen desxifrar el trencaclosques del laberint en què s’han ficat, el secret de la societat de Sió s’esvairà per sempre.
El codi Da Vinci trenca el motlle de la novel·la de suspens. Trepidant, intel·ligent, extraordinàriament ben documentada des de les primeres pàgines fins a la sorpresa final, El codi Da Vinci confirma Dan Brown com un narrador magistral.

Primera edició: Novembre, 2015.

Segona edició: Desembre, 2016.

 • Adaptació a la nova plantilla.
 • Tercera edició: Octubre, 2018.

 • Correcció de metadades.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:F0B757849A9C7C1D61595445C46FEF7C66C53275
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:A113092549F92904970A3A2B4964185F4E4F8625
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Advertisement

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.