Per les valls on es pon el sol. Pep Coll. 2002

Valls sol

Títol: Per les valls on es pon el sol
Autor: Pep Coll, 2002.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 2.0.

Si Richard Wagner no hagués situat el castell-santuari del Graal a les muntanyes dels Pirineus, aquesta història seria impossible d’imaginar. El geni alemany, però, a l’inici de l’òpera Parsifal, va deixar escrit que Montsalvat es troba «a les muntanyes septentrionals d’Espanya», i aquesta localització feia covar il·lusions a bona part dels melòmans barcelonins que, a finals del segle XIX, idolatraven el músic. En aquest context, l’estudiant Ramon Bofill, obligat pel seu protector, emprèn un viatge per les valls pirinenques a la recerca de la mítica muntanya. Al llarg del trajecte, l’heroi s’haurà d’enfrontar a tota mena de perills, entre els quals no hi falten bandolers emboscats, guerrillers carlins, ni pirineistes sonats.
Per les valls on es pon el sol és un recorregut iniciàtic i carregat d’intriga a través dels castells, els santuaris i els monestirs en ruïnes dels Pirineus catalans i aragonesos, en el qual el protagonista compta amb companys de viatge tan excepcionals com els escriptors Verdaguer i Maragall. Una visió inèdita, escrita amb ploma magistral, sobre el sentit que amaga el misteri sempre inexhaurible del Graal.

Primera edició: Octubre, 2015.

Segona edició: Gener, 2017.

 • Adaptació a la nova plantilla.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:67FD20373C046D7DF29590150BE61A11464FC676
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:36253180AFE12FD369F04AAAC7E8288B22991324
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Advertisement

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.