Pilote de guerre. Antoine de Saint-Exupéry. 1942

Pilote de guerre

Títol: Vol de nuit.
Autor: Antoine de Saint-Exupéry, 1931.
Idioma: Francès.
Idioma original: Francès.
Versió: 2.0.

El relat d’un vol de reconeixement a Arras i l’absurditat d’una missió suïcida que Saint-Exupéry porta a terme com a pilot de l’aviació francesa el 1940, són el punt de partida per bastir un magnífic testimoni de la guerra. El desencís i també l’esperança configuren un pòsit de sentiments que el record en la solitud acabarà d’encaminar cap a una reflexió lúcida sobre els valors essencials de l’Home. Així com la vida de l’aviador Saint-Exupéry sembla una prolongada preparació per a una mort heroica, la seva obra literària és una extensa reflexió sobre la fe i el sentit de l’acció humana. Seguint els valors de l’humanisme més pur, Pilot de guerra culmina en el compromís de continuar el combat, però un combat que ja no té res de l’absurd inicial i que l’autor ha dotat de sentit. Durant la Segona Guerra Mundial, Antoine de Saint-Exupéry va incorporar-se a les forces aèries franceses destacades al Nord d’Àfrica. El 31 de juliol de 1944, el seu avió va ser abatut mentre sobrevolava la regió de Grenoble —on havia passat la infantesa— en una missió de reconeixement.

Primera edició: Setembre, 2015.

Segona edició: Març, 2017.

 • Adaptació a la nova plantilla.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:A1DBDE78208D86A192C05F4BA6E32E381E59F80D
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:2045D5C71CF9C418F93FFD9D7066ADB919619391
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Advertisement

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.