288. Els últims dies dels nostres pares. Joël Dicker. 2010

Els últims dies

Títol: Els últims dies dels nostres pares.
Títol original: Les derniers jours de nos pères.
Autor: Joël Dicker, 2010.
Idioma: Català.
Idioma original: Francès.
Traductor: Imma Falcó, 2014.
Versió: 2.1.
Premi d’Escriptors Ginebrins 2010

Amb Els últims dies dels nostres pares, la seva primera novel·la, Joël Dicker ens descobreix la desconeguda història del SOE, una unitat dels serveis secrets britànics creada l’any 1940 que entrenava joves de diferents països europeus per enviar-los després a organitzar les xarxes de la resistència i a realitzar accions de sabotatge i d’espionatge des de l’altra banda de les línies enemigues. Després de ser reclutats a través de la resistència francesa i de superar un duríssim període d’entrenament per diferents punts d’Anglaterra, nou joves francesos s’infiltren a la França ocupada i aprenen a conviure amb la por, l’enyorança i la mort en una novel·la que parla també de l’amistat, la força del «nosaltres» i el vincle sagrat amb els pares. Amb un rigorós treball de documentació, Dicker és dels primers d’abordar la història d’una organització que durant molts anys va ser un secret i que va contribuir a les importants operacions que van posar fi a la Segona Guerra Mundial.
Aquesta primera novel·la de joventut de Joël Dicker va guanyar el Premi d’Escriptors Ginebrins del 2010, dos anys abans que el supervendes La veritat sobre el cas Harry Quebert, traduït a trenta-tres idiomes, el convertís en un fenomen literari global.

Primera edició: Juliol, 2015.

Segona edició: Novembre, 2017.

 • Adaptació a la nova plantilla.
 • Tercera edició: Març, 2019.

 • Correccions d’estil i ortografia.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:D038B68AFDB579B26D00212252883D883C8AA58B
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:55A9C5ECC9C3E61B849F38B4EFFBDE4AB9CD1B46
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.