Lluís López del Castillo

Autor

Lluís López del Castillo
L’Hospitalet de Llobregat, 1938

Lluís López del Castillo, llicenciat en filologia romànica, és professor de didàctica de la llengua i la literatura a la Universitat Autònoma de Barcelona. Fou membre de l’Assessoria de Didàctica del Català, i ha publicat obres destinades a l’ensenyament del català, materials didàctics i d’ús escolar, i nombrosos estudis lingüístics: Llengua estàndard i nivells de llenguatge (1976), Llenguatge (1981), Quina llengua i quina escola (1988), El català, llengua romànica (1991), Gramàtica del català actual: sintaxi i morfologia (1999). Dirigí, amb J. M. Cormand, el Diccionari Júnior (1995), i és autor del Diccionari català bàsic (1996) i del Diccionari complementari del català normatiu (1998); també és el director de la sèrie Diccionaris 62 de la llengua catalana (2000), d’Edicions 62.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Petit Diccionari 62 de la llengua catalana (2010)
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.