277. Conversa amb el meu gos. Joan-Lluís Lluís. 2002

Conversa amb el meu gos

Títol: Conversa amb el meu gos sobre França i els francesos
Autor: Joan-Lluís Lluís, 2002.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 2.0.
Premi Joan Coromines 2003.
(Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana).

Conversa amb el meu gos sobre França i els francesos té una forma didàctica, però, com ho mostra el títol, el seu to marca algunes distàncies amb d’altres obres similars: Joan-Lluís Lluís no ha trobat ningú més per confiar-se que el seu gos, un bastard tafaner que li sap portar la contrària. L’autor el sabrà convèncer? Llegiu aquest llibre i ho sabreu. Però atenció: és probable que mai més no pugueu passar la frontera del nord sense un petit calfred. Un calfred de disgust.
Només algú com Joan-Lluís Lluís, nascut a França i de nacionalitat francesa, però reclamant-se d’una altra cultura, podia mostrar-se tan despietat amb l’autoproclamat «país dels drets humans». Ho diu l’autor d’entrada: «Aquest llibre és un pamflet». Un pamflet que no deixa gairebé res indemne del que França ha inventat per fer creure que és el millor país del món. Perquè ha viscut immergit dins aquestes mentides, l’autor sap explicar-les d’una en una, amb sornegueria però també amb desesperança. Manipulació de la història, rentats de cervell, matances i colonitzacions, política totalitària de destrucció lingüística, aquest llibre és un catàleg esfereïdor que no deixa gaire lloc als dubtes: França és un engany.

Primera edició: Juny, 2015.

Segona edició: Febrer, 2018.

 • Adaptació a la nova plantilla.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:F1EF7C3A7362C2AAC79AEAADE55A9356B68DBA5B
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:8328DC21861AC227265A688850F451A4FE614993
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.