I, Robot. Isaac Asimov. 1950

I, Robot

Títol: I, Robot.
Autor: Isaac Asimov, 1950.
Idioma: Anglès.
Idioma original: Anglès.
Versió: 1.0.

Una investigació portada a terme per un periodista sobre de la trajectòria de la robopsicóloga Susan Calvin és la base dels nou relats que componen aquesta novel·la. Publicada quan l’electrònica digital era gairebé desconeguda, Yo, robot resultà certament visionària. Aquí va formular Isaac Asimov per primera vegada les tres lleis fonamentals de la robòtica, que regeixen el comportament en els diferents conflictes que es presenten entre humans i robots, que se convertirien en una de las pedres angulars de la ciència-ficció. La modernitat i l’èxit d’aquest llibre s’explica per l’audàcia en la composició i per l’aclaparadora lògica en les seves reflexions, que s’endinsen en el camp de l’ètica i de la psicologia. Yo, robot es un dels pocs títols de ciència-ficció que han superat amb amplitud el cercle de lectors especialment aficionats, entre els que sovint es considera una obra mestra. La seva influència i la de les tres lleis de la robòtica en ella enunciades és molt notable i ha servit d’inspiració per a incomptables novel·les, còmics i pel·lícules.

Primera edició: Quest, maig, 2014.

També podeu descarregar-vos i llegir la traducció de Manuel Bosch Barrett al castellà d’aquesta novel·la (Yo, robot).

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:EEEE0F57008238E4CB2D7D65E1A938575C0D2397
magnet AZW3:
magnet:?xt=urn:btih:2BBD23EEBC1A6FBFC2568F60236FFA913D209EC1
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s