L’atles furtiu. Alfred Bosch. 1998

L'atles furtiu

Títol: L’atles furtiu.
Autor: Alfred Bosch, 1997.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.
Premi Sant Jordi, 1997

Grans amors i grans odis. Persecucions, pestes i injustícies; però també fortes fidelitats i passions exòtiques. Aquesta és la vida de Jafudà Cresques, un cartògraf mallorquí de l’edat mitjana. Una història d’intriga al voltant dels seus mapes fa de fil conductor, i ens transporta, entre enigmes i entrebancs, pels paisatges i els personatges pintorescs de la seva època. De l’Orient remot als imperis africans passant per les turbulències del regne d’Aragó, L’atles furtiu barreja els mites amb les realitats i amb les aventures personals d’una figura d’excepció.
A través de Jafudà, jueu que va existir de debò però de qui se saben poques coses certes, assistim a la desaparició d’un món: la dels antics calls del regne, sotmesos a una creixent violència i estigmatització.
La intel·ligència i l’ofici cosmopolita de Jafudà van dotar-lo d’una singular finor d’esperit. Però la sensibilitat, el coneixement i l’ambició no eren les millors virtuts en un temps ple de perjudicis i d’intolerància. Mal vist pels seus veïns més modestos, menyspreat pels poderosos i odiat pels cristians pobres, el nostre personatge va ser víctima d’una de les pàgines més obscures del nostre passat, que Alfred Bosch retrata amb un gran rigor a L’atles furtiu, novel·la guanyadora del Premi Sant Jordi 1997.

Primera edició: Masquin, maig, 2015.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:428D076877A5FC5C56ECF2A14A5E8D595839D75C
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:0232CB31CAB0926305209AB1E9BA88FDDA18DA00
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Anuncis

4 responses to “L’atles furtiu. Alfred Bosch. 1998

    • En principi, els magnets estan bé i no hauria d’haver-hi cap problema. El que pot passar és que hi hagin molt poques llavors (o només una, la nostra), en un determinat moment i costi una mica descarregar l’arxiu. Aquesta és una pàgina petita, sense gaires usuaris, seguidors i visitants, i per això hi ha poca gent compartint. Qüestió de paciència.

      • Hola! Quan afegeixo el torrent em surt el següent missatge: “Fallo al añadir una descarga magnetizada. Hubo un error al añadir el enlace magnet. La tarea no se añadirá”. Ho he provat des de 2 ordinadors diferents. Amb altres magnets no he tingut aquest problema i amb una mica de paciència, com em dius, ha acabat descarregant.
        Al final he descarregat la versió mobi i l’he convertit a epub amb el Calibre.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.