243. De tot cor. Andreu Martín. 2008

De tot cor

Títol: De tot cor.
Autor: Andreu Martín, 2008.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 2.0.
Premi Alfons el Magnànim, 2007

Tiaguín Moltó havia estat el periodista més malvat de la premsa del cor. Ningú com ell aconseguia ridiculitzar les famoses i posar-los paranys a fi d’obtenir-ne un bon titular, ningú com ell olorava la roba interior bruta de les cantants i els calçotets dels polítics, ningú creava situacions tan divertides davant de les pantalles de televisió. Fins i tot una vegada va ordir un reportatge que destapava els tripijocs econòmics d’una colla de pocavergonyes formada per gent del Govern, de l’oposició i de l’Església. Per això —gens estrany—, algú el va matar. Tots els que el coneixien van sospirar alleujats i molts van pensar que ja era hora…, però només un n’era el culpable.
Amb una sèrie de personatges desvergonyits trets de la petita pantalla i que el lector sabrà identificar, Andreu Martín ha trenat en aquesta novel·la, Premi Alfons el Magnànim, una història apassionant en què cada paraula, cada detall, és una peça imprescindible per a conduir-nos cap a un final vibrant i apoteòsic.

Primera edició: Abril, 2015.

Segona edició: Març, 2019.

 • Adaptació a la nova plantilla.
 • Correccions d’ortografia i puntuació.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:A9CF07D9BB68CC55040234C47DC3FC71BB269E82
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:299F2AD071C1FD4626EE14B7EC792A96BDAD5EA4
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.