L’adoració perpètua. Lluís Maria Todó. 1997

L'adoració perpètua

Títol: L’adoració perpètua.
Autor: Lluís Maria Todó, 1997.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

L’adoració perpètua és un retrat apassionat i irònic a la vegada d’un sentiment tan potent com l’amor —capaç de fer distorsionar la percepció de la realitat fins a límits insospitats— i els contraproduents efectes que pot tenir damunt qui el pateix.
El protagonista d’aquesta novel·la és víctima de la confusió entre els seus desitjos i la realitat quan s’enamora d’un noi més jove que ell, el Ramon, que presenta una personalitat escindida i un comportament imprevisible.
La cursa d’obstacles per descobrir la veritable identitat del Ramon revelarà la fràgil frontera que hi ha entre la normalitat i la bogeria, l’amor i l’odi, l’autoengany i la sospita, en definitiva, entre allò que imaginem i allò que és.
Lluís Maria Todó ha construït, amb L’adoració perpètua, una magnífica història que captiva des del primer moment per la sinceritat i lucidesa del protagonista. Una novel·la amb múltiples lectures i un elaborat estil que la converteixen en un referent imprescindible de la millor literatura catalana contemporània.

Primera edició: Masquin, abril, 2015.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:4268C8A7F5046627B31F44BD30B88DEEA2C4A6E1
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:393B40FBEA3431B9298E6D126F2B2575B773C33A
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.