La clave está en Rebeca. Ken Follett. 1980

La clave està en Rebeca

Títol: La clave está en Rebeca.
Títol original: The Key to Rebecca.
Autor: Ken Follett, 1980.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Anglès.
Traductor: Jorge V. García Damiano.
Versió: 1.0.

N’Alex Wolff, ciutadà alemany el padrastre del qual era egipci, realitza un extenuant viatge a través del desert per a arribar a El Caire. Gràcies als seus contactes a la ciutat i al seu domini de l’idioma àrab, té grans qualitats per a convertir-se en un dels principals espies alemanys en la batalla del nord d’Àfrica. En Wolff, nacionalista fervent, somnia com contribuir a la victòria de l’Alemanya Nazi en la Segona Guerra Mundial i a l’expulsió dels britànics d’Egipte. No obstant, després d’intentar burlar l’exercit anglès, les seves esperances de passar desapercebut com espia alemany s’ensorren quan, després d’una desgraciada trobada amb una patrulla, es veu obligat a assassinar un caporal anglès a la ciutat d’Assyut. Arribat a El Caire, Wolff consegueix subministrar a en Rommel informació molt valuosa sobre les defenses i les estratègies aliades en la defensa d’Egipte. Aquesta informació es enviada mitjançant una radio i un codi basat en la novel·la Rebeca, de Daphne du Maurier. A través de l’incident d’Assyut, l’oficial anglès William Vandam inicia la persecució de Wolff, que arriba a convertir-se en una obsesió.
Es tracta d’un relat de lluites gairebé personals en el marc del conflicte bèl·lic que té com a resultat una atractiva novel·la en la que l’espionatge i l’entorn militar i històric ens faciliten una immersió en la història força creïble.

Primera edició: Quest, març, 2015.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:C56A02988C3DF75B7799A3B11EF422C8949FE168
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:18B4EF4C67535D1E2AF946456B42CB5A855D14AF
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s