222. La clave está en Rebeca. Ken Follett. 1980

La clave està en Rebeca

Títol: La clave está en Rebeca.
Títol original: The Key to Rebecca.
Autor: Ken Follett, 1980.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Anglès.
Traductor: Jorge V. García Damiano.
Versió: 2.0.

N’Alex Wolff, ciutadà alemany el padrastre del qual era egipci, realitza un extenuant viatge a través del desert per a arribar al Caire. Gràcies als seus contactes a la ciutat i al seu domini de l’idioma àrab, té grans qualitats per a convertir-se en un dels principals espies alemanys en la batalla del nord d’Àfrica. En Wolff, nacionalista fervent, somnia com contribuir a la victòria de l’Alemanya Nazi en la Segona Guerra Mundial i a l’expulsió dels britànics d’Egipte. Això no obstant, després d’intentar burlar l’exèrcit anglès, les seves esperances de passar desapercebut com espia alemany s’ensorren quan, després d’una desgraciada trobada amb una patrulla, es veu obligat a assassinar un caporal anglès a la ciutat d’Assyut. Arribat al Caire, Wolff aconsegueix subministrar a en Rommel informació molt valuosa sobre les defenses i les estratègies aliades en la defensa d’Egipte. Aquesta informació és enviada mitjançant una ràdio i un codi basat en la novel·la Rebeca, de Daphne du Maurier. A través de l’incident d’Assyut, l’oficial anglès William Vandam inicia la persecució de Wolff, que arriba a convertir-se en una obsessió.
Es tracta d’un relat de lluites gairebé personals en el marc del conflicte bèl·lic que té com a resultat una atractiva novel·la en la qual l’espionatge i l’entorn militar i històric ens faciliten una immersió en la història força creïble.

Primera edició: Març, 2015.

Segona edició: Maig, 2019.

 • Correccions d’estil i puntuació.
 • Adaptació a la nova plantilla.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:5BB6F1D69A5E97B8AFD115510C195F2B70BD7163
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:16AD6F322504087F5E360B1F2E4B14C217F117F2
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.