Henry Kamen

Henry Kamen

Henry Kamen
Rangoon, 1936

Henry Kamen és un historiador britànic. Estudià a la Universitat d’Oxford i obtingué el seu doctorat al St. Antony’s College, Oxford. Posteriorment ensenyà a les Universitats d’Edimburg i de Warwick, i en diverses universitats d’Espanya i dels Estats Units. El 1970 fou escollit membre de la Royal Historical Society (Londres). El 1984, fou nomenat a la càtedra Herbert F. Johnson, de l’Institute for Research in the Humanities, Universitat de Wisconsin-Madison. Fou professor del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) a Barcelona des del 1993 fins la seva jubilació el 2002. Des de llavors ha continuat fent conferències, i escrivint; viu actualment entre els Estats Units i Espanya. Es un col·laborador actiu en las pàgines del diari espanyol El Mundo.
LLIBRES (publicats a epubqüest)
Estudi introductori al Fénix de Cataluña (1975)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.