Cruzada contra el Grial. Otto Rahn. 1933

Cruzada contra el Grial

Títol: Cruzada contra el Grial. La tragedia del catarismo.
Títol original: Kreuzzug gegen den Gral. Die Geschichte der Albigenser.
Autor: Otto Rahn, 1933.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Alemany.
Traductor: Fernando Acha.
Versió: 1.1.
Col·lecció: Càtars (divulgació)

La primera edició de Cruzada contra el Grial va aparèixer a Alemanya el 1933; era el resultat de diversos anys d’investigació rigorosa. El seu autor, Otto Rahn, tenia llavors vint-i-vuit anys. La seva obra és la síntesi de les seves visites a la regió dels càtars i als castells dels templers al sud de França, dels impressionants testimonis que va recollir, de les seves excursions pel teatre dels fets i de les seves exploracions en les coves pirinenques acompanyat per guies experts, del seu estudi de les fonts en arxius i biblioteques d’universitats franceses i alemanyes, i del seu conscienciós treball bibliogràfic. El seu llibre és un compendi de nocions i coneixements d’història, de germanística, de religió, d’art i de vives descripcions paisatgístiques. En el seu camp, és un llibre agosarat, que va marcar camins nous en la interpretació i en la recuperació del passat.
L’autor parteix en la seva obra del literari, del Parsifal de Wolfram von Eschenbach, i de la poesia dels trobadors i minnesänger, per a portar-nos al camp històric de la creació de la Inquisició i de la Croada contra els Albigesos en què Roma i París, aliades, van acabar amb la civilització occitana i amb unes formes de vida i espiritualitat que Rahn va exemplificar i simbolitzar en el mític Grial, el calze dels més alts ideals.

Primera edició: Masquin, gener, 2015.

Segona edició: Masquin, maig, 2015.

 • Retoc de portada.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:37ACBE926BFA5045F82B7D450DCDDCF451C27742
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:A0ACD8C2B2BB1E48D69BF43C456CF3CAEB3353CE
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.