201. Las cuatro plumas. A. E. W. Mason. 1902

Las cuatro plumas

Títol: Las cuatro plumas.
Títol original: The Four Feathers.
Autor: A. E. W. Mason, 1902.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Anglès.
Traductors: Guillermo López Hipkiss.
Versió: 2.0.

Harry Feversham rep l’ordre d’unir-se al seu batalló en el nord d’Àfrica just en el moment en què està a punt de celebrar el seu casament. Una mica a contracor, renuncia a acudir a la crida i, la nit anterior al seu enllaç rep tres plomes, acusació inequívoca de covardia a la qual no triga a unir-se la seva promesa amb una quarta ploma. Decideix llavors anar pel seu compte i auxiliar els seus camarades, el que el porta a trobar-se amb problemes i immers en emocionants aventures. Feversham posarà en risc la seva vida i passarà per tota mena de penalitats per a netejar el seu honor però, sobretot, en nom de l’amistat i per a restituir la seva imatge davant del seu pare i de la seva promesa.
Novel·la d’aventures? L’element aventurer representa només una part del relat —bé que important. Novel·la bèl·lica? Una guerra serveix de rerefons o marc referencial, res més. Romàntica, tal vegada? Aquí aniríem ben encaminats, ja que una història d’amor a dues bandes proporciona a Las cuatro plumas (publicada per primera vegada el 1902) un decisiu fil conductor. Però, més que trobar la casella en què millor encaixa aquesta novel·la, el que ens crida l’atenció és el risc mesquí de treure-li mèrits amb l’intent, precisament, d’encasellar-la.

Primera edició: Gener, 2015.

Segona edició: Gener, 2015.

 • Correccions d’ortografia.
 • Tercera edició: Juliol, 2019.

 • Correccions de puntuació.
 • Adaptació a la nova plantilla.
 • magnet epub:
  magnet:?xt=urn:btih:57B106132B53C8E66EDF1E035E3C55923D00953E
  magnet azw3:
  magnet:?xt=urn:btih:08F48ADEA8590ADA0117BB099DA1F1A6A36FB530
  (Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

  Deixa un comentari

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.