Puro deseo. Frank García. 2011

Puro deseo

Títol: Puro deseo.
Autor: Frank García (pseudònim de Javier Sedano), 2011.
Sèrie: Cruising. 2.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Castellà.
Versió: 1.0.
Col·lecció: Chueca

Encara no coneixes en Rafa? Ara tens una nova oportunitat de conèixer i gaudir de l’autèntic mascle protagonista de Cruising, el tòrrid debut literari de Frank García que va escalfar els paladars dels més exquisits gourmets del millor sexe. Rafa, verdader protagonista d’aquesta història, és pur desig. Així el defineixen els centenars d’amants que han tastat el seu descomunal, inesgotable i inabastable membre viril. Pur desig, pur vici i pur morbo és el que Frank García descriu en les noves aventures d’aquest exemplar de mascle ibèric que viatja a Almeria per a descobrir el plaer del nudisme i del millor sexe amb els dos homes de la seva vida.
El cor d’en Rafa ja ha estat conquistat. N’Andrés i n’Iván entraren en ell apoderant-se cadascun d’una part, però, com és una relació a tres bandes? Reben les tres parts la mateixa dosi d’amor i ració de sexe? Som capaços d’estimar més enllà de la gelosia? Puro deseo analitza les relacions a tres bandes de la mà de l’experimentat Frank García.

Primera edició: Quest, gener, 2015.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:5B2CD3982F21BF5D0B0B3BD767BE009A0F1F1D34
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:4C75C073967D63D9291DA648E41A013DB5BDCDA5
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.