Demà, a les tres de la matinada. Pere Calders. 1959

Demà a les tres de la matinada

Títol: Demà, a les tres de la matinada.
Seguit de
Tres reportatges especials
Autor: Pere Calders, 1959.
Idioma: Català.
Idioma original: Català.
Versió: 1.0.

Aquest volum recull dos aplecs de contes de Pere Calders: Demà, a les tres de la matinada i Tres reportatges especials. Com en totes les obres del seu autor, el lector hi trobarà abundantíssims motius de sorpresa, de reflexió i, no cal dir-ho, de diversió, car Calders sempre ens sap contar històries inesperades, insòlites. I no sabem mai si ens hem de meravellar més per allò que ens conta o per la manera en què ens ho conta. Amo i senyor del llenguatge, irònic, tendre, sentimental, mofeta, amb una estimació profunda pels seus humaníssims personatges, Pere Calders ens ofereix la possibilitat d’una aventura inoblidable: l’aventura de llegir-lo.
“Aquesta segona edició de Demà, a les tres de la matinada no és una reproducció exacta de la primera, ja que, a precs de l’autor, n’hem exclòs els contes de Gent de l’alta vall. D’altra banda, les característiques tipogràfiques de la primera edició —que reproduïa fotogràficament el text de Tots els contes (1968)— en dificultaven la lectura, la qual cosa, aprofitant la reducció del volum, ens ha aconsellat de compondre de nou el llibre, adequant-lo als criteris habituals, per tal de millorar-ne sensiblement la presentació”. (L’Editor, abril, 1980).

Primera edició: Masquin, gener, 2015.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:811212A1F617BAA97DA6881529648AD36FF3F0A7
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:20EF99522E9E95A7D5937BE676A95C45CBD9A64A
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.