Inferno. Dan Brown. 2013

Inferno

Títol: Inferno.
Títol original: Inferno.
Autor: Dan Brown, 2013.
Sèrie: Robert Langdon. 4.
Idioma: Català.
Idioma original: Anglès.
Traductora: Esther Roig, 2013.
Versió: 1.0.

El professor de simbologia Robert Langdon es desperta en un hospital en plena nit, desorientat i adolorit per una ferida al cap. No recorda res de les últimes trenta-sis hores, ni com hi ha arribat, ni l’origen del macabre objecte que els metges descobreixen entre les seves pertinences. El món d’en Langdon de seguida es capgira i ell es troba fugint per Florència amb una noia estoica, la Sienna Brooks, que li salva la vida amb les seves enginyoses maniobres. En Langdon no triga a adonar-se que porta a sobre uns codis preocupants creats per un científic excepcional —un geni amb una obsessió per la fi del món que només és comparable a la seva passió per una de les obres més influents que s’han escrit mai, l’ombrívol càntic de l’Infern del poema èpic la Divina Comèdia.
En una cursa contra rellotge per indrets tan emblemàtics com el Palazzo Vecchio, els jardins de Boboli i el Duomo, en Langdon i la Sienna descobreixen una xarxa de passatges ocults i secreta antics, com també un nou i aterridor paradigma científic que s’utilitzarà o bé per millorar enormement la qualitat de la vida a la Terra…, o bé per destruir-la.
Dan Brown, en la seva novel·la més absorbent i provocadora fins ara, ha tornat a apujar el llistó. Inferno és una lectura extraordinàriament entretinguda, una novel·la que captivarà els lectors amb la bellesa de l’art, la història i la literatura clàssica italianes, alhora que els plantejarà qüestions provocadores sobre el paper de la ciència en el nostre futur.

Primera edició: Masquin, novembre, 2014.

magnet epub:
magnet:?xt=urn:btih:17EF4C68EAD60A5C669F50E1D3312E21161B292D
magnet azw3:
magnet:?xt=urn:btih:4D76DC88F856FDA1DF9E4568A1CCED24B3B401AF
(Afegeix l’enllaç que prefereixis al teu client torrent)

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.