Lo que queda de mí. Sergi Férez. 2012

Lo que queda de mí

Títol: Lo que queda de mí.
Autor: Sergi Férez, 2012.
Idioma: Castellà.
Idioma original: Castellà.
Versió: 1.0.
Premi Odisea de Literatura, 2012

N’Eric perd gran part de la seva vida quan li treuen el seu estimat Ángel. Podem tenir-lo tot a la vida, però també podem perdre-ho tot en un sol instant. N’Eric haurà d’aprendre a caminar un altre cop sol, sense l’ajuda del seu estimat company, haurà d’enfrontar-se a l’absència del seu amor per a seguir vivint i recuperar la il·lusió que alguna vegada nodrí la flama del seu cor.
La novel·la guanyadora del XIV Premi Odisea de Literatura és una preciosa història d’amor i de superació. Amb una narrativa brillant i senzilla, acompanyarem n’Eric en aquest trajecte cap a una nova vida. Deixant enrere el passat, però sense oblidar-nos-en perquè per a estimar, primer hem d’aprendre a estimar-nos. La segona novel·la de Sergi Férez és un homenatge a l’amor i a la bellesa de la quotidianitat. Un al·legat a la capacitat de superació a la qual tots, tard o d’hora, hem d’enfrontar-nos perquè les segones oportunitats també existeixen.

Primera edició: Quest, octubre, 2014.

Hem suptimit els magnets per petició de l’autor del llibre

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.